Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο πρωθυπουργός όσον αφορά τους υποψήφιους που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σημαντικούς Δήμους της χώρας, ειδικά στην Αθήνα, στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση τον προσεχή Μάιο.

Στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή, όπου αναμενόταν να κατονομάσει τα πρόσωπα που θα κατέβαιναν στην πρωτεύουσα και σε άλλες περιοχές, ο Αλέξης Τσίπρας απλώς προέτρεψε τα στελέχη της Κουμουνδούρου να αφήσουν τις δημοτικές συλλογικότητες και παρατάξεις να ολοκληρώσουν τις εσωτερικές διεργασίες τους και να αναδείξουν τα κατάλληλα πρόσωπα.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε συλλογικότητες στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που θέλουν την Κατερίνα Νοτοπούλου να έχει «κλειδώσει» ως υποψήφια για την συμπρωτεύουσα.

Σημείωσε πως μέσω των τοπικών οργανώσεων θα αναδειχτούν πρόσωπα που μπορούν να διεισδύσουν στις τοπικές κοινωνίες, με δεδομένο ότι πολλές από τις δημοτικές συλλογικότητες έχουν πολυετή διαδρομή.

Ο πρωθυπουργός απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικά σε επιφανείς προσωπικότητες που έχουν επιλέξει κόμματα της αντιπολίτευσης, όπως ο Κώστας Μπακογιάννης που θα εκπροσωπήσει την Νέα Δημοκρατία στον Δήμο Αθηναίων.

Άφησε όμως εμμέσως αιχμές, σχολιάζοντας πως οι διαδικασίες που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπαραβάλλονται με την πολιτική των «τζακιών» που «θέλουν να κυριαρχούν» σε όλες τις βαθμίδες.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη