Στην άμυνα του Ολυμπιακού και την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ επικεντρώθηκαν στις αναφορές τους εν όψει του αγώνα της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη στο ΣΕΦ ο Λίνας Κλέιζα και ο Ντάνιελ Χάκετ.

«Το κλειδί είναι να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζει ο Ολυμπιακός στον αγώνα. Παίζουνε με το ίδιο σύστημα εδώ και καιρό», τόνισε ο Λιθουανός φόργουορντ, που προ τετραετίας είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».

Από την πλευρά του, ο Ιταλός γκαρντ τόνισε: «Το κλειδί για μας θα είναι να μπούμε και να παίξουμε δυνατά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Να παίξουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε τη δράση των γκαρντ τους που έχουν ποιότητα και να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού, που είναι από τις πιο δυνατές στην Ευρωλίγκα. Θα είναι μια πρόκληση για μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρωταθλητές Ιταλίας προτίμησαν να μην προπονηθούν στο ΣΕΦ, αλλά στο κλειστό του Εσπέρου το απόγευμα της Τετάρτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!