Ολοκληρώνεται την Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ατρόμητο για την 27η αγωνιστική της Super League και στον «δικέφαλο του Βορρά» προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ του τραυματισμού του Γιάννη Μυστακίδη που θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Ωστόσο, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει κι άλλο «πονοκέφαλο» που τον απασχολεί. Αυτόν του 28χρονου επιθετικού. Στην προπόνηση της Τρίτης θα κριθεί αν θα αγωνιστεί στο Περιστέρι, αλλά από την πλευρά του ΠΑΟΚ προκύπτει αισιοδοξία και θεωρείται ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για το βαθύ θλαστικό τραύμα στην κνήμη.

Ερωτηματικό επικρατεί και για τον Αμρ Ουάρντα, που καθυστέρησε να επιστρέψει ύστερα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αιγύπτου, προκαλώντας δυσφορία στον Σέρβο τεχνικό που έχει δείξει σε ανάλογες περιπτώσεις ότι δεν σηκώνει… μύγα στο σπαθί του και είναι πιθανό να τον αφήσει εκτός αποστολής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.