Λοιπόν, τώρα αρχίζει το καλό... Στην Νιόν της Ελβετίας τα μπαλάκια με τα αστέρια είναι έτοιμα να μπουν στην κληρωτίδα για να βγάλουν τα τέσσερα ζευγάρια της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Μονακό, Λέστερ, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ είναι έτοιμες να μπουν στην κληρωτίδα για να μάθουν τον αντίπαλο τους στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ισπανία, για ακόμα μία χρονιά έχει τους περισσότερους εκπροσώπους, όσους και πέρσι στην ίδια φάση, ενώ δύο έχει η Γερμανία και από μία η Γαλλία, η Ιταλία και η Αγγλία.

Ξεχωριστή είναι η παρουσία της Λέστερ, που στην πρώτη της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να φτάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες, ενώ η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ επιστρέφει στους «8» μετά από δύο χρόνια, αφού είχε βρεθεί και πάλι εκεί τη σεζόν 2014-2015.

Το ρεκόρ συμμετοχής στα προημιτελικά έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης για 34η φορά, ενώ η Μπαρτσελόνα βρίσκεται για 20η και 10η συνεχόμενη.

Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν περιορισμοί, αφού όλες οι ομάδες – ακόμα και αν είναι από την ίδια χώρα – μπορούν να αντιμετωπίσουν τις υπόλοιπες.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν 11 και 12 Απριλίου, οι ρεβάνς 18 και 19 Απριλίου, ενώ η κλήρωση για τα ημιτελικά θα γίνει στις 21 Απριλίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Αλλαγή με Κουτέσα αντί Ζούμπκοφ στην ευρωπαϊκή λίστα

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι