Επτά παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα, ανάμεσά τους και τους Γιάνις Τίμα και Γιάνις Στρέλνιεκς του Ολυμπιακού, κλήθηκαν στη Λετονία για τα ματς με Ισπανία εντός (22/2) και Μαυροβούνιο εκτός (25/2) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στις 21 Φεβρουαρίου με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Η Λετονία είναι ισόβαθμη με το Μαυροβούνιο στην τρίτη θέση με 6-4 και διεκδικεί το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για τα τελικά.

«Ο Μπέρτανς θα ενσωματωθεί μετά τον αγώνα της Αρμάνι στις 21 Φεβρουαρίου, ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και με τους παίκτες του Ολυμπιακού», δήλωσε ο προπονητής της Λετονίας.

Οι άλλοι παίκτες από Ευρωλίγκα που κλήθηκαν από τον Άρνας Βετσβάγκαρς είναι οι Ντάιρις Μπέρτανς (Αρμάνι), Άρτουρς Κούρουκς (Μπασκόνια), Ζάνις Πέινερς (Νταρουσάφακα), Ρόλαντς Σμιτς (Μπαρτσελόνα) και Αντρέις Πασέτσνικς (Γκραν Κανάρια).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»