Στο απροχώρητο φαίνεται ότι φτάνουν οι σχέσεις ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Άντονι Στόουκς.

Ο έμπειρος επιθετικός που αποκτήθηκε μετά βαΐων και κλάδων στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, απουσίασε για τρίτη συνεχόμενη μέρα από τις προπονήσεις της ομάδας και ως εκ τούτου κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση, τηρώντας τα όσα προβλέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό.

Βάσει αυτής της συμπεριφοράς και με δεδομένο ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι σε θέση ισχύος σε ό,τι αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, το πιθανότερο είναι ο παίκτης να αποτελέσει πολύ γρήγορα παρελθόν από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία (Σάββατο, 14/4/2018, 15:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πλην του Άντονι Στόουκς, ο οποίος απουσίασε για τρίτη ημέρα και τις επόμενες μέρες θα κληθεί σε απολογία σύμφωνα με όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube