Στην εθνική Ιράν κλήθηκε ξανά ο Σοτζέι Μασούντ!

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είχε τεθεί στο περιθώριο μετά την συμμετοχή στην αναμέτρηση του περασμένου καλοκαιριού ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο μετά από προσπάθειες και ενέργειες του Κάρλος Κεϊρόζ κλήθηκε εκ νέου στην «Team Melli» για τα δύο φιλικά με Τυνησία (23/3) και Αλγερία (27/3) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα και παρακολούθησε δια ζώσης παιχνίδι της ΑΕΚ, μία κίνηση που προμήνυε την επιστροφή του Μασούντ στην εθνική, μια και μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις με τους ιθύνοντες της ιρανικής ομοσπονδίας το θέμα που είχε δημιουργηθεί οδηγήθηκε σε εκτόνωση.

Η τελευταία του παρουσία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε καταγραφεί στις 28/3/2017 στον αγώνα με την Κίνα, στον οποίο το Ιράν είχε επικρατήσει με 1-0 στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον ίδιο μάλιστα να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Έτσι ο 33χρονος θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, καθώς θα γίνει ο πρώτος Ιρανός που θα έχει συμμετάσχει σε τρία διαφορετικά Μουντιάλ (2006, 2014, 2018).

Εκτός του Μασούντ μεταξύ των 28 εκλεκτών βρίσκονται και τα ονόματα των Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά οι 28 παίκτες:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.