Στις Σπέτσες βρέθηκε για διακοπές το πανέμορφο μοντέλο Κλόντια Σίφερ και «ανέβασε» στα social media φωτογραφία της από τη βόλτα της στο νησί.

«Η Ελλάδα με καλούσε», έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία.

Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ποζάρει μέσα σε ένα πλοίο χαμογελώντας. Ωστόσο, η δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε δίνει περισσότερες πληροφορίες, αφού η Κλόντια Σίφερ φωτογραφίζεται σε ένα γραφικό στενό πάνω σε ένα ψηφιδωτό.

Χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να αποκαλύψουν πως το συγκεκριμένο ψηφιδωτό βρίσκεται στις όμορφες Σπέτσες.



Φορώντας ένα απίθανο καλοκαιρινό μάξι φόρεμα σε φούξια χρώμα, σανδάλια, γυαλιά ηλίου και κρατώντας ψάθινη τσάντα, πόζαρε και μας ξετρέλανε με την σικ εμφάνισή της. Το θρυλικό top model των '90s δεν έχει χάσει καθόλου από την αίγλη και τη λάμψη της. Παρά τα 52 της χρόνια παραμένει ένα γοητευτικό θηλυκό.



Η Ελλάδα αποδεικνύεται ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς. Η Κλόντια Σίφερ πριν τις Σπέτσες πέρασε μία βόλτα και από το Πόρτο Χέλι.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Πήρε το πτυχίο της στην αγγλική Φιλολογία και απέδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά

Μπεκατώρου- Κωνσταντάρας: Reunion travel στη Λισαβόνα με κάτι από Ιωάννινα και αφιέρωση στην Τσαγκρινού!

Μαρίλια Μητρούση: Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαζωνάκη που άλλαξε τη ζωή της

Ιωάννα Τούνη: Τα hate messages για την εμφάνισή της στις Κάννες ήταν χειρότερα απ’ όσο φαντάζεσαι και τα ανέβασε όλα

Αλεξάνδρου: Δήλωσε ότι είναι ερωτευμένος «μόνο με την ομάδα» του αλλά ανέβασε φωτογραφίες από το γήπεδο με τη Ρία

Αποστόλης Τότσικας: Η... δραματική αναπαράσταση του πώς νιώθει ένας γονιός όταν τελειώνει το ΣΚ

Η στιγμή που ο six-pack Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλεσε «γεροπιασμένους κυρίους» τους Iron Maiden

Καινούργιου-Κουτσουμπής: Η τούρτα, το θαλασσινό πάρτι και η πιο τρυφερή φωτό για τα χρόνια πολλά

Γωγώ Μαστροκώστα: Έζησε με ένταση, αγάπησε δυνατά, φοβήθηκε ανθρώπινα και πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος

Μπρεάζου- Αμούτζας: Έγιναν νονοί μαζί κι η Τάνια έπιασε και την ανθοδέσμη του γάμου