Κάθε άλλο παρά βοηθά τους παίκτες να παρακολουθούν τι γράφεται γι' αυτούς στα social media, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ έκανε το σχόλιο με αφορμή όσα... άκουσε ο Ντάρβιν Νούνιες για την πρώτη του εμφάνιση σε φιλικό με τη Λίβερπουλ, που δεν ήταν καλή.

«Αυτή η γενιά παικτών διαβάζει αρκετά τα social media, κάτι που δεν είναι και πολύ έξυπνο, αλλά το κάνουν. Εγώ δεν διαβάζω τις διάφορες ανοησίες που γράφονται και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσουν όλες αυτές οι συζητήσεις και τα αρνητικά σχόλια», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Νούνιες στο φιλικό 5-0 επί της Λειψίας πέτυχε τέσσερα γκολ ερχόμενος από τον πάγκο. «Είναι διαφορετικός επιθετικός από αυτούς που έχουμε ή είχαμε αλλά είναι πραγματικά καλός. Πάντα νομίζουμε πως όταν δώσεις πολλά χρήματα οι παίκτες δεν αισθάνονται πίεση. Είναι όμως άνθρωποι πάνω από όλα και όλα τους επηρεάζουν», πρόσθεσε ο Κλοπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»