Το θέμα έχει «τραβήξει» πολύ και όσο παραμένει ανοιχτό, τόσο θα έχει επιρροή σε ολόκληρη την ομάδα. Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι το… παρατεταμένο σίριαλ της παραμονής ή μη του Φιλίπε Κουτίνιο στη Λίβερπουλ δεν ευχαριστεί κανέναν!

Όπως είχε πει και σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γερμανός τεχνικός, το ιδανικό θα ήταν να κλείσει άμεσα το θέμα. Είτε να μείνει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, είτε να πάει στην Μπαρτσελόνα.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η κατάσταση που επικρατεί με τον Κουτίνιο δεν είναι εύκολη. Πρέπει, όμως, να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι και ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας (νίκη 1-0) τα παιδιά τα πήγαν περίφημα», το σχόλιό του.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το εάν θα ξανασκεφτεί να συμπεριλάβει τον Κουτίνιο στην αποστολή, εφόσον «ναυαγήσει» η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι έχει λογική να σκεφτούμε για τόσο μπροστά. Τι μπορεί, για παράδειγμα να συμβεί και πότε… Η κατάσταση είναι η ίδια. Από όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει. Εάν συνεχιστεί μέχρι τις 31 Αυγούστου, τότε θα τα σκεφτούμε όλα από την αρχή».

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube