Δραστήριος στα social media αναμένεται να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ.

Κι αυτό διότι επιθυμεί να παραμείνει σε επικοινωνία με τους φίλους των «κόκκινων»! Κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του... πρώτου του βίντεο στον λογαριασμό που άνοιξε στο instagram γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Το εν λόγω βίντεο που αναδημοσιεύτηκε και από τη Λίβερπουλ περιείχε ακόμα ένα συγκινητικό «αντίο» του Γερμανού τεχνικού στους φίλους της της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (19/5, 18:00) ο Κλοπ θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Λίβερπουλ, στο εντός έδρας ματς με τη Γουλβς.

«Αγαπητοί Λιβερπούλντιανς, φτάνουμε κοντά στο τέλος. Στις 8 Οκτωβρίου του 2015 συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Θα το αποκαλούσα ερωτική σχέση. Από την πρώτη μέρα ήταν μία καταπληκτική περίοδος. Το απόλαυσα πάρα πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη αυτά τα χρόνια. Για όλη τη δύναμη που μας δώσατε.

Σκεφτόμουν πάντα πως είναι σαν να γράφουμε ιστορία μαζί και έτσι το νιώθω σήμερα. Ένα καλό βιβλίο. Και εάν το διαβάσουμε στο μέλλον, θα έχουμε χαμόγελο στο πρόσωπό μας.

Το να αφήνεις ένα τέτοιο μέρος είναι δύσκολο. Θέλω να μείνω σε επικοινωνία μαζί σας και αν και δεν τα πάω καλά με τα social media, ο κόσμος μου είπε ότι θα βοηθήσουν. Πάμε, λοιπόν, τα λέμε
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στους λογαριασμούς τόσο της Λίβερπουλ όσο και του Γιούργκεν Κλοπ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!