Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της σημερινής (07/12, 22:00) εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μίλαν για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε μεταξύ άλλων και για την ανανέωση του συμβολαίου του Μο Σαλάχ.

Ο 29χρονος επιθετικός με πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στον σύλλογο, ενώ παράλληλα πέταξε το... μπαλάκι στην πλευρά του συλλόγου, τονίζοντας πως είναι στο χέρι της ομάδας η ανανέωσή του.

Ερωτηθείς για το θέμα αυτό, ο Κλοπ δήλωσε πως υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για επίτευξη της συμφωνίας, ωστόσο η ανανέωση ενός συμβολαίου με έναν παίκτη στο βεληνεκές του Σαλάχ πάντα χρειάζεται χρόνο και προσεκτικές κινήσεις.

«Με τον Σαλάχ μιλάμε καθημερινά. Η επέκταση ενός συμβολαίου με έναν παίκτη όπως ο Μο δεν είναι κάτι που κάνεις όπως το να συναντιέσαι για ένα φλιτζάνι τσάι το απόγευμα και καταλήγεις συμφωνία. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα άλλο να πεις γι' αυτό.

Ο Σαλάχ είναι καλά, όπως και εγώ. Νομίζω ότι αυτό που θέλουμε όλοι είναι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και αυτό χρειάζονται χρόνο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube