Χωρίς να ανταλλάξουν την καθιερωμένη χειραψία πήγαν στα αποδυτήρια ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά το τέλος της αναμέτρησης Λίβερπουλ-Ατλέτικο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.



Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιαστικό και εκείνο που τόνισε ήταν πως ο λόγος που δεν το έκανε, επειδή γνωρίζει ότι αυτό δεν αρέσει στον Αργεντινό συνάδελφό του και δεν ήθελε να τον ενοχλήσει!

«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα, στον Ντιέγκο δεν αρέσουν αυτά τα πράγματα. Και εγώ δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν της χειραψίας και δεν θέλω να ενοχλώ τους ανθρώπους με τις χειραψίες μου, γι' αυτό και δεν πήγα μετά τον αγώνα. Αυτό δεν αλλάζει τον σεβασμό μου γι' αυτόν και για τη δουλειά που κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «κόκκινων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Μπάγερν χωρίς 3+1 τερματοφύλακες και ο 16χρονος που χρειάζεται… άδεια για να παίξει Champions League!

«Πάντα προετοιμασμένοι να τρέχουμε περισσότερο από τον αντίπαλο»: Ο Κνούτσεν εξηγεί το θαύμα της Μπόντο/Γκλιμτ!

Ρούντιγκερ για το χτύπημα στον Ρίκο: «Δεν τον σκότωσα - Αν είχα πρόθεση, δεν θα σηκωνόταν από το χορτάρι»!

Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για τα εισιτήρια των μεγάλων ευρωπαϊκών τελικών!

Σίλβα: «Δεν ήταν τόσο κακή η εμφάνιση μας στη Μαδρίτη, ανεξήγητο ότι χάσαμε με 3-0»

Επιστρέφει στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ και είναι έτοιμος για τη Σίτι

Γκουαρντιόλα: «Αν δεν πιστεύουμε στην ανατροπή με Ρεάλ, ας κάτσουμε σπίτια μας»

O Βινίσιους ισοφάρισε ένα από τα... λιγότερο γνωστά ρεκόρ του Κριστιάνο στο Champions League

«Χρυσώνει» τους παίκτες της Γαλατάσαραϊ ο πρόεδρος για πρόκριση επί της Λίβερπουλ

Η Μπόντο έφτασε τις 5 σερί νίκες στο Champions League και οπαδός κουρεύτηκε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα!