Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως αντιμετώπισαν πρόβλημα με τους φουλ-μπακ τους, θεωρεί πως δεν έπαιξαν καλά, αλλά νίκησαν δίκαια, ενώ αγωνιά για τον τραυματισμό του Ζότα στον αστράγαλο.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα ματς που παίχτηκε σε απίστευτα υψηλό τέμπο. Αρχίσαμε καλά, όμως στη συνέχεια είχαμε προβλήματα στην άμυνα με τους φουλ-μπακ μας να είναι μόνοι αρκετά συχνά. Σε τέτοια ματς θα πρέπει να κρατάς περισσότερο την μπάλα και εμείς δεν το κάναμε αυτό όσο θα έπρεπε. Δεν μπορείς, όμως, να έρχεσαι εδώ και να ελπίζεις απλά να έχεις μία υπέροχη βραδιά για να πάρεις το αποτέλεσμα.

Εμείς δεν είχαμε υπέροχη βραδιά, αλλά αρκετά καλή για να είμαστε άξιοι νικητές. Σκοράραμε δύο πανέμορφα γκολ. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος με ό,τι συνέβη, με εξαίρεση τον τραυματισμό του Ντιόγκο Ζότα που έπρεπε να βγει, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!