Στην έξτρα δυναμική που θα δώσει στην Λίβερπουλ το ανανεωμένο Άνφιλντ αναφέρθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.
Ο Γερμανός τεχνικός των «Reds» στάθηκε στην αύξηση της χωρητικότητας που έγινε το καλοκαίρι με την ιστορική έδρα να έχει πλέον τη δυνατότητα φιλοξενίας 54.000 περίπου θεατών. Μέχρι πέρσι ο αριθμός ανερχόταν στις 45.000 αλλά πλέον ο Κλοπ ποντάρει στην… ενισχυμένη υποστήριξη που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του.
Αυτό είναι το πρώτο ματς για τη Λίβερπουλ μπροστά στο κοινό της τη φετινή σεζόν και ο έμπειρος τεχνικός ήταν σαφής: «Η Λέστερ είναι καλός αντίπαλος αλλά τώρα μπήκαμε στην καινούρια σεζόν και έχουμε μπροστά μας το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν με 8.000 οπαδούς περισσότερους σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Είναι επιπλέον δύναμη για εμάς και πρέπει να την αξιοποιήσουμε», ανέφερε.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας του: «Συνέβησαν πολλά. Αν κοιτάξουμε τα τρία πρώτα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα, μπορείς να πεις ότι είναι φυσιολογικό να χάνεις από Άρσεναλ και Τότεναμ αλλά όχι από την Μπέρνλι, θα μπορούσαμε και πάλι 4 βαθμούς. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα».
Επιμέλεια: Τάσος Ρουμανέας