Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ με τον Κώστα Τσιμίκα στο ματς των «κόκκινων» με την Μπέρνλι (2-0) και τόνισε ότι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε ένα δύσκολο ματς.

«Ο Τσιμίκας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο γκολ ήταν ψύχραιμος σαν πάγος εκείνη τη στιγμή και χωρίς αυτή τη σέντρα δεν θα είχε επιτευχθεί το γκολ. Ήταν θαυμάσια κίνηση του Ζότα και θαυμάσια σέντρα του Τσιμίκα. Και οι δύο φουλ μπακ είχαν καλό παιχνίδι.

Εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε τις ασίστ, τη σέντρα του Τσιμίκα και τη διαβολική φαλτσαριστή μπαλιά του Άρνολντ. Ήταν πολύ καλοί αμυντικά σε ένα δύσκολο παιχνίδι».




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!