Στο πόσο ιδιαίτερη είναι για τον ίδιο η αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ στάθηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Μιλώντας στη Nova, ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού ευχήθηκε να σκοράρει στο αθηναϊκό ντέρμπι και ως παίκτης των πράσινων. Παράλληλα, τόνισε πως παρά το 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παραμένουν δυνατοί ψυχολογικά.

Αναλυτικά:

«Είναι ιδιαίτερο ματς για εμένα. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην ΑΕΚ, μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα. Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες και πάντα θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να παίξεις παντού. Αν πάρω την ευκαιρία μακάρι να σκοράρω σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι, αυτή την φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού».



Για την ψυχολογία της ομάδας: «Είναι δύσκολο όταν προηγείσαι 2-0 και δεν νικάς. Είμαστε δυνατοί ψυχολογικά και πιστεύω πως την Κυριακή θα νικήσουμε».

Για τι θα κρίνει το ντέρμπι και την ΑΕΚ: «Όποια ομάδα πιστέψει περισσότερο στην νίκη θα κερδίσει. Ο προπονητής έχει ένα σχέδιο και με αυτό θα παίξουμε.Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση και η εικόνα της είναι φυσικό επακόλουθο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ινιάκι Πένια!

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» στον ανταγωνισμό ότι επιστρέφει στο ιστορικό του μέγεθος με υπογραφή Γιάννη Αλαφούζου!

Τι κρατούν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6: Η πρώτη ανάγνωση της παρουσίασης Νίστρουπ από τον Παναθηναϊκό