Σε… γνώριμα λημέρια επιστρέφει, όπως αναμενόταν, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Ο 24χρονος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αύριο (30/1) αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό από τη Λανς μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στο συμβόλαιό του θα μπει και οψιόν αγοράς.

Έτσι, το «τριφύλλι» θα κλείσει και τη δεύτερη -μετά τον Κουρμπέλη- προσθήκη στο ρόστερ του, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να έρχεται ξανά στους «πράσινους», από τους οποίους παραχωρήθηκε στους «λανσουά» το περασμένο καλοκαίρι.

O Νίκος Λυμπερόπουλος, λοιπόν… τρέχει και δεν φτάνει, προκειμένου να κλείσει τις «τρύπες» στο ρόστερ της ομάδας και ενώ ο χρόνος για το φινάλε των μεταγραφών έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»