Σε… σίριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Βίκτορ Κλαβέρ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο διεθνής φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ωστόσο η Βαλένθια διατηρεί τα δικαιώματά του στο ισπανικό πρωτάθλημα και έτσι αξιώνει ένα ποσό για να τον παραχωρήσει σε άλλο σύλλογο της χώρας.

Η «βασίλισσα» προτίθεται να δώσει ένα μέρος των χρημάτων, αλλά όχι όλο το ποσό και γι’ αυτό έχει ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων –ως έμψυχα ανταλλάγματα- τους Καμπάτσο και Σουάρεθ. Όμως, οι «νυχτερίδες» είναι ανένδοτες, καθώς θέλουν μόνο χρήματα.

Από την πλευρά του, ο Κλαβέρ δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά στη Βαλένθια και γι’ αυτό αναμένεται να διαπραγματευτεί εκείνος με την ομάδα για να εξασφαλίσει την ελευθερία του.

Επίσης, ο Πάμπλο Λάσο και οι συνεργάτες του εξετάζουν και πολύ σοβαρά την περίπτωση του Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος έρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube