Συνέντευξη στην «AS» παραχώρησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που έχει η θέση του, αλλά και την πίεση που υπάρχει στους Πειραιώτες για να βελτιώνονται και να κερδίζουν διαρκώς τίτλους.
Μάλιστα, συνέκρινε τους «ερυθρόλευκους» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αν μπορούσε να υπογράψει οποιονδήποτε παίκτη στον Ολυμπιακό θα έπαιρνε τον Γιαμάλ από την Μπαρτσελόνα.
«Θα πρέπει να βιαστείτε. Μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι αυτές οι μέρες για έναν αθλητικό διευθυντή. Κάνουμε πολλές αλλαγές και κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολο να οριστικοποιήσουμε νωρίς το ρόστερ, οπότε υπάρχουν πολλές κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Έτσι λειτουργεί η αγορά. Το σημαντικό είναι ότι τόσο εμείς όσο και ο Μεντιλίμπαρ είμαστε ευχαριστημένοι με το τελικό ρόστερ», είπε αρχικά.
Για το αν ο ίδιος αισθάνεται πίεση: «Πίεση και άγχος. Έχω πει και στο παρελθόν ότι ο Ολυμπιακός είναι η Ρεάλ Μαδρίτης της Ελλάδας και είμαστε υποχρεωμένοι να διαπρέψουμε. Οι απαιτήσεις εδώ είναι εξαιρετικά υψηλές και συνεχείς. Και μου αρέσει έτσι γιατί αντανακλά το μεγαλείο του συλλόγου και τη φιλοδοξία του να συνεχίζει να κερδίζει τίτλους και να γράφει ιστορία».
Ο Κοβάσεβιτς ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ποιον παίκτη θα υπέγραφε στον Ολυμπιακό εάν είχε απεριόριστο προϋπολογισμό, με τον ίδιο να δίνει ως απάντηση τον Λαμίν Γιαμάλ.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ανέφερε: «Έχω μεγάλη αγάπη για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά είμαι στον Ολυμπιακό πολλά χρόνια, είμαι χαρούμενος, νιώθω χρήσιμος και μέχρι ο κ. Μαρινάκης, που είναι υπεύθυνος, να μου πει να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους, θα μείνω εδώ γιατί νιώθω σαν στο σπίτι μου».