Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το τρέχον συμβόλαιο του Λαρισαίου στόπερ.

Οι συζητήσεις για την ανανέωση έχουν αρχίσει, το θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο και ουσιαστικά μπορεί να γίνει λόγος για κατ’ αρχήν συμφωνία που θα επικυρωθεί προσεχώς.

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας είναι πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του Κολοβέτσιου, που φέτος έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο στο παιχνίδι του. Ο 27χρονος άσος έχει παίξει σε 13 ματς Super League αποτελώντας βασικότατο και αναντικατάστατο στέλεχος της οπισθοφυλακής του «τριφυλλιού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR