Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να λήξει πρόωρα η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Φακούντο Περέιρα, ύστερα από μία σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Ο παίκτης επιμένει να μην πληρώνει το πρόστιμο που έχει επιβληθεί από τον Ιγκόρ Τούντορ και η σχέση τους έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον μάνατζερ του Περέιρα και τον Φρανκ Άρνεσεν, ώστε ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός άσος θεωρεί ότι ο Κροάτης προπονητής τον έχει βάλει στο μάτι, αλλά υπογραμμίσει πως δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. «Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, δεν έχω τίποτα με το σύλλογο και τον κόσμο του», τονίζει χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.