Πολύ κοντά στο να κλείσει τον αντι-Παπανικολάου φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Καρτιέ Μάρτιν και δεν απέχουν πολύ από την οριστική συμφωνία μαζί του.

Ο 29χρονος με ύψος 2,01μ. Αμερικανός τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανήκε στους Ουίζαρντς, όπου στο διάστημα αυτό είχε κάνει ένα πέρασμα από το NBDL και το κινεζικό πρωτάθλημα. Πέρυσι, σε 41 παιχνίδια στο NBA είχε κατά μέσο όρο 6,6 πόντους (71,4% στις βολές, 38,1% στα σουτ, 39,7% στα τρίποντα) και 2,4 ριμπάουντ, σε 16,9 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μάρτιν, που δεν επελέγη στα ντραφτ, έχει ευρωπαϊκή πείρα από την Αντάλια (2007/08) και την Μπενετόν Τρεβίζο (2009), κάτι που άρεσε στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Πρόκειται για έναν παίκτη με καλό περιφερειακό σουτ, αρκετά αθλητικό, ομαδικό και συνεπή αμυντικό, στοιχεία που καλύπτουν τον προπονητή του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συλλογική παραίτηση της διοίκησης της ΕΟΚ η μόνη ενδεδειγμένη διέξοδος»

Από το 58-45 στο 64-60: Οι 52 βολές που πυροδότησαν την έρευνα για τους στημένους αγώνες!

Γιαννακόπουλος: «Πήγατε στην Α2 για να καθαρίσει το μπάσκετ, τώρα δεν θα φύγετε; Είναι όλα καλά τώρα;»

Βαγγέλης Λιόλιος: Η πτήση προς την κορυφή του μπάσκετ και οι αναταράξεις

Πετρίδης: «Δικαίωση του Παναθηναϊκού για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια - Σοκ οι καταγγελίες για το σχολικό πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Τα νέα για Φουρνιέ και Μοντέρο, η απόφαση του ΣτΕ για το ΣΕΦ και η τρίτη αίτηση αναστολής»

Όλη η υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ: Το χρονικό των συλλήψεων, οι αποκαλύψεις και τα επόμενα βήματα!

Ασβεστάς: «Απόψε στη ΓΑΔΑ, αύριο στον ανακριτή οι έξι - Νέοι εμπλεκόμενοι και πιθανός αποκλεισμός από το μπάσκετ»!

Νέο ΔΣ στην ΕΟΚ πριν τα μεσάνυχτα μετά το σκάνδαλο στο μπάσκετ

Βρούτσης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Διαφάνεια και ισονομία χωρίς εξαιρέσεις - Η ΕΠΑΘΛΑ διαβίβασε τα στοιχεία»