Την επέκταση της συνεργασίας του πρωταθλήματος της Formula 1 με την πίστα του Μπαχρέιν επιθυμεί ο Μπέρνι Έκλεστοουν.

Ο υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος τόνισε πως η διοργάνωση του αγώνα ήταν πολύ καλή και πως θα ήθελε να βλέπει τη Formula 1 στο Μπαχρείν και τα επόμενα χρόνια, προτείνοντας ένα νέο πενταετές συβόλαιο.

«Νομίζω ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά και θα είμαστε περισσότερο χαρούμενοι αν τους προτείνουμε ένα νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό», ήταν τα λόγια του υπεύθυνου των εμπορικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της Formula 1.

Πρόθυμος να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τη Formula 1 είναι ο πρόεδρος της πίστας “Sakhir International” , ο οποίος ωστόσο τόνισε πως δεν έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Έκλεστοουν.

«Έχουμε συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά προφανώς είμαστε πρόθυμοι να κοιτάξουμε πέρα από αυτό το σημείο. Δεν έχουμε ακόμη αρχίσει τις διαπραγματεύσεις, αλλά είμαστε χαρούμενοι με αυτή την προοπτική».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!