Την εστία της Μπαρτσελόνα θα υπερασπίζεται από την επόμενη σεζόν ο Πέπε Ρέινα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Mundo Deportivo υποστηρίζει ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν αποφασίσει ότι ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ είναι ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Βίκτορ Βάλντες.

Στους Καταλανούς θεωρούν ότι ο Ρέινα είναι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον τωρινό γκολκίπερ, εμπνέοντας όμως ασφάλεια, έχει την εμπειρία και έχει καλές σχέσεις με τους διεθνείς που παίζουν στην εθνική Ισπανίας.

Ο 31χρονος πορτιέρο αποτελεί εισήγηση του Θουμπιθαρέτα και του Τίτο Βιλανόβα, οι οποίοι ήθελαν να δώσουν τέλος στο θέμα που είχε δημιουργηθεί μετά την αποκάλυψη πως ο Βαλντές επιθυμεί να αποχωρήσει μετά τη λήξη του συμβολαίου του (το 2014).

Το κόστος της μεταγραφής του υπολογίζεται στα 10 εκατ. ευρώ. Η ενίσχυση στα μετόπισθεν θα συνεχιστεί με τον Μαρκίνιος να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των στόπερ που εξετάζονται μαζί με τον Τιάγκο Σίλβα.

Μπορεί ο Χούμελς να είναι «κλεισμός», αλλά έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Πικέ και ψάχνουν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά των Πουγιόλ και Μασεράνο.

Ο 18χρονος παίκτης αγωνίζεται στη Ρόμα, η οποία αυτή τη στιγμή δεν δείχνει πρόθυμη να τον πουλήσει.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube