Οι Αρκάδες μπαίνουν από νωρίς δυνατά στο μεταγραφικό «παζάρι» και όλα δείχνουν ότι θα ντύσουν στα κυανοκίτρινα τους Σάκη Παντελιάδη, Τάσο Τσοκάνη και Κώστα Θεοδωρόπουλο.

Οι δύο πρώτοι αγωνίστηκαν τη σεζόν που πέρασε με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Παντελιάδης είναι 27 ετών και παίζει ως αριστερός μπακ-χαφ, ενώ ο Τσοκάνης είναι 24 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Σε ό, τι αφορά τον Θεοδωρόπουλο, ο 24χρονος τερματοφύλακας έπαιξε φέτος στη Football League με τα Χανιά. Το όνομά του έχε γραφτεί εδώ και αρκετές μέρες για τον Αστέρα Τρίπολης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»