Ο Αλεχάντρο Σαμπέγια ήταν εκείνος που οδήγησε μετά από αρκετά χρόνια την εθνική Αργεντινή σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου το περασμένο καλοκαίρι ηττήθηκε στη Βραζιλία από τη Γερμανία.

Μετά το τέλος εκείνης της διοργάνωσης ο 61χρονος προπονητής αποχώρησε από τον πάγκο της «αλμπισελέστε» και τώρα – σύμφωνα με Μέσα της Νοτίου Αμερικής - ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Περού.

Η ομοσπονδία της χώρας έχει καταθέσει μία αρκετά καλή πρόταση στον Σαμπέγια, με στόχο να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Συγκεκριμένα, οι Περουβιανοί προσφέρουν 12 εκατ. δολάρια για να πει το «Ο.Κ.» και όλα δείχνουν ότι σύντομα ο Αργεντινός τεχνικός θα αποτελέσει τον διάδοχο του Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος είναι φαβορί για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube