Το κοινωνικό τους πρόσωπο επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας, καθώς θα καλύψουν τα έξοδα θεραπείας του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη.

Ο νεαρός άσος χρειάζεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και οι διεθνείς διέθεσαν όλα χρήματα που αντιστοιχούν στους δύο τελευταίους μισθούς τους (Οκτωβρίου και Νοεμβρίου).

Η σχετική ενημέρωση της ομοσπονδίας

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών αποφάσισαν να ενισχύσουν οικονομικά τα έξοδα θεραπείας του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Ο Λεωνίδας χρειάζεται να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, και γι’ αυτό τον σκοπό οι διεθνείς ποδοσφαιριστές διέθεσαν όλα χρήματα που αντιστοιχούν στους δύο τελευταίους μισθούς τους (Οκτώβριος, Νοέμβριος).

Δήλωση Βασίλη Τοροσίδη:
«Πριν και πρώτα απ’ όλα, εύχομαι στον Λεωνίδα περαστικά, όπως επίσης καλή δύναμη τόσο στον ίδιο, όσο στους συγγενείς και στους οικείους του. Επ’ ευκαιρία, εκ μέρους των συμπαικτών μου στην Εθνική, καλώ όλους όσοι έχουν την ευχέρεια και τη διάθεση, να συνεισφέρουν στον αγώνα του νεαρού συναδέλφου μας. Εμείς, θα είμαστε δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί».

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ
345/557171-55
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
GR9101103450000034555717155
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του ΠΣΑΠ, στην οποία συμμετέχει ενεργά η Εθνική Ανδρών, πατήστε ΕΔΩ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας

UEFA Ranking: Η Ελλάδα βλέπει τη 10η θέση αυτή την εβδομάδα μετά το «δώρο» της Σαμπάχ!

Σημαιοφορίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Χάος στη διαιτησία με ευθύνη Βρούτση»

Κωνσταντινέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Βεργέτης όφειλε να ενημερώσει για το ομοφοβικό πανό»

Ιωαννίδης: «Παλιά έλεγα ότι δεν θα γίνω προπονητής, τώρα το σκέφτομαι» - Το πλάνο με Μπακασέτα-Βαγιαννίδη!

Το σκάκι, ο Ντοστογιέφσκι και τα κείμενα για τον Σωκράτη: Ο Φώτης Ιωαννίδης για τη ζωή μακριά από τα social media

Ιωαννίδης: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι χάθηκε αυτή η ευκαιρία με τη Γερμανία» - Η συμβουλή που του έδωσε ο Παυλίδης

Κούτσης στη «Δίκη»: «Ούτε πείθει ούτε εμπνέει ο Λίσι»

Ιωαννίδης: «Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να διακριθώ στη Σπόρτινγκ» - Η Εθνική, τα social media και η προπονητική