Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμπντουλιέ Μανέ από την Μιάλμπι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα.

Ο 20χρονος επιθετικός από την Γκάμπια συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που έψαχναν οι «ερυθρόλευκοι» για τον τρίτο τους φορ, καθώς είναι κάτω των 23 ετών και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Οι Σουηδοί αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προσφέρει περίπου 1,8 εκατ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Πάντως γράφεται επίσης ότι η Μιάλμπι θέλει να τον κρατήσει ως τον Δεκέμβριο, έστω και με τη μορφή δανεισμού, καθώς είναι πολύτιμος στη διεκδίκηση πρωταθλήματος.

Για τον παίκτη, που έχει συμβόλαιο ως το 2027, λέγεται πως υπήρχε ενδιαφέρον εδώ και καιρό και από άλλες ομάδες, όπως η Γουλβς, η Μπρέντφορντ, η Άντερλεχτ και η Μάιντς.

Ο Μανέ, που είναι γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου 2004, παίζει από τον Ιανουάριο του 2024 στην Σουηδία, καθώς έπεισε σε κάποιες δοκιμές τους ανθρώπους της Μιάλμπι. Με την ομάδα αυτή μετρά συνολικά 48 συμμετοχές, 10 γκολ και 4 ασίστ, ενώ είναι ήδη δύο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Τάισον απάντησε στην κριτική μετά την ήττα από την Καλαμάτα: «Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη η διαχείριση της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Τα λάθη που ανέλυσε ο Νίστρουπ και οι αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό»

Το οικογενειακό γεύμα στην Κηφισιά Tutu Deals και το μήνυμα ενότητας του Πρίτσα

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για τον ΟΦΗ

Asteras AKTOR: Καθαρή η μαγνητική του Κουρμπέλη, «τρέχει» για Παναθηναϊκό

«Όλοι ξέρετε ότι μιλάμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα»: Η αρχηγική ομιλία του Ρέτσου πριν το ντέρμπι!

«Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο»: Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Νικολακόπουλος: «Ο Γιάρεμτσουκ και οι άλλες αλλαγές του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ»

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Δεν ψηλώσαμε απότομα - Το ποδόσφαιρο στο τέλος σου δίνει όσα αξίζεις»