Παίκτης των Νικς θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, ο Γιοακίμ Νοά.

Ο Γάλλος σέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Μπουλς και μέσα στη μέρα θα συναντηθεί με τους Νικς στο Ορλάντο. Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ετοιμάζεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 72 εκατ. δολαρίων.

Ο 31χρονος άσος, που έπαιζε από το 2007 στους Μπουλς, θα σμίξει στη Νέα Υόρκη με τον Ντέρικ Ρόουζ. Φέτος έκανε τη χειρότερη σεζόν στην καριέρα του με 4,3 πόντους, 8,8 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ ανά αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζαζ-Νάγκετς 106-117: Απάντησε το Ντένβερ και πήρε την πρώτη νίκη στην preseason

Πέλικανς-Θάντερ 116-110: Μεγάλη ανατροπή από το -15 και νίκη στην preseason

Νετς-Χόρνετς 124-90: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το Μπρούκλιν στην preseason

Αντετοκούνμπο: «Σπουδαίο κοπλιμέντο, αλλά απέχω πολύ από τον Μάτζικ Τζόνσον»

Φοβερό ντεμπούτο Μπράουν με Σίξερς και νίκη επί των Νικς-Σόου Ντόντσιτς με Λέικερς

Βασιλική... αντιμετώπιση για ΛεΜπρόν: Θα μετακινείται με ελικόπτερο μεταξύ Φιλαδέλφεια και Νέας Υόρκης!

Θυμήθηκε τη σύντομη παρουσία στον Παναθηναϊκό ο Ντιαλό: «Πήρα αποζημίωση από ομάδα που δεν έπαιξα ποτέ, ήταν ωραίο αυτό»

Γιάννης: «Νιώθω ξανά ζωντανός στο Μαϊάμι, απολαμβάνω κάθε γ@μ#μενη στιγμή - Έχω ακόμη 5-6 καλά χρόνια μπροστά μου»

Ο νέος κανονισμός του NBA που αλλάζει τα δεδομένα για το τι επιτρέπεται στους επιτιθέμενους

Ο Χάρντεν αποθέωσε τον Χεζόνια: «Προσφέρει κάτι που δεν είχαμε, μπορεί να γίνει σημαντικός για εμάς»