Μικρής σοβαρότητας αποδείχτηκε ο τραυματισμός που υπέστη ο Πέδρο Κόντε στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Κηφισιά, με τον Ισπανό επιθετικό να χάνει μόνο το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Ο 35χρονος φορ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης των Ηπειρωτών με τον αθηναϊκό σύλλογο για την πρεμιέρα της φετινής Stoiximan Super League, με αποτέλεσμα αρχικά να υπάρξουν φόβοι για θλάση.

Εν τέλει, όμως, το ιατρικό επιτελείο των Γιαννιωτών τον διέγνωσε με απλό τράβηγμα, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει μόνο την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, όπου ο ΠΑΣ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

O Ίβηρας επιθετικός πρόλαβε να σκοράρει τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στην κυριακάτικη αναμέτρηση, πριν αντικατασταθεί από τον Ροσέρο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αλιμπέρτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Διλήμματα σε άξονα και κορυφή ενόψει Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι με άρωμα… έκπληξης: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

TAGS: ΠΑΣ