Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού, Πέδρο Κόντε, μίλησε για την ρήτρα του αλλά και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων που υπάρχει.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Δεν ξέρω αν ήταν ένα από τα καλύτερα μου παιχνίδια στην Ελλάδα, αλλά θέλαμε πολύ την νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή ήρθε με τα δικά μου γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη μου στον ΠΑΣ, στην Μελίγια δεν έπαιζα στην θέση μου, όμως εδώ όλα κυλάνε ιδανικά. Δουλεύω πολύ πάνω στα δυνατά στοιχεία που έχω στο παιχνίδι μου, όπως η δύναμη και η ταχύτητα και αυτά προσπαθώ να βγάλω στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, το διάβασα στις εφημερίδες, έχουν φτάσει κάποιες φήμες στα αυτιά μου, αλλά ως εδώ. Τίποτα περισσότερο δεν υπάρχει. Η ρήτρα μου πάντως είναι μικρότερη από το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως ακούγεται.

Εγώ πάντως σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΣ, τη δουλειά και τη βελτίωση μου. Μου αρέσει εδώ στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος και περνάω πολύ καλά εδώ. Περίμενα να περάσω καλά, αλλά περνάω καλύτερα, όλο αυτό είναι μία ευχάριστη έκπληξη.

Σε ότι αφορά το πρώτο γκολ και τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για φάουλ, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα επαφής, δεν είναι τένις ή μπάσκετ. Είναι μία επαφή μέσα στα όρια. πήρα δύναμη και πετάχτηκα για να φύγω μπροστά.

Σε ότι αφορά το δεύτερο είναι ένα από τα καλύτερα που έχω πετύχει, αν και έχω σκοράρει ανάλογα ακόμα και με τον ΠΑΣ. Προσωπικά δεν σκέφτομαι τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Είμαστε μία ταπεινή ομάδα με ταπεινούς στόχους, το μόνο που σκέφτομαι είναι να σκοράρω και τα γκολ αυτά να είναι πολύτιμα για την ομάδα μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: ΠΑΣ