Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Χρήστου Κόντη μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο:

Για το επίπεδο του Παναθηναϊκού και την εικόνα μετά το 1-0: «Σταθήκαμε καλά, κλείσαμε τους χώρους στο πρώτο ημίχρονο. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, βέβαια, αλλά δεν αφήσαμε και τον Ολυμπιακό να κάνει πολλές.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλούς παίκτες με κράμπες. Αντί να κάνουμε αλλαγές μεσοεπιθετικά, κάναμε αλλαγές στους μεσοαμυντικούς. Δεν το έχω συναντήσει αυτό και δεν μπορώ να το διανοηθώ. Μας έκλεισε ο Ολυμπιακός τότε, πήρε μέτρα μετά το 60'. Προσπαθήσαμε με τον Σιώπη και τον Ρενάτο να διαχειριστούμε τον αγώνα.

Ο Τζούριτσιτς έπαιζε από το 70' με κράμπες. Χάναμε παίκτες και ενέργεια στο γήπεδο και αυτά τα ματς θέλουν ενέργεια. Εμείς χάναμε μέτρα. Τακτικά δεν μπορούσα να κάνω πολλά. Δεν διαχειριστήκαμε το ματς με τις σκέψεις μας, αλλά με το τι μας έδινε αυτό στην πορεία του. Στο 1-1 έγιναν και κάποια λαθάκια, αλλά η έλλειψη ενέργειας ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα
».

Για τις δικές του σκέψεις και τη διαχείρισή τους στο ντέρμπι: «Δεν είπα πολλά λόγια πριν το ματς, δεν χρειάζονται οι παίκτες ιδιαίτερο κίνητρο για να παίξουν σε ντέρμπι στη Λεωφόρο. Έβγαλαν πάθος, ψυχή και είμαι στενοχωρημένος για τα παιδιά. Δεν είναι εύκολο σε 2-3 μέρες να αλλάξεις πολλά. Τα συναισθήματα είναι δύσκολα, θα συνεχίσουμε να τους φρεσκάρουμε, να τους δίνουμε ώθηση και θα δουλέψουμε σε όσους τομείς μπορούμε».

Για το ρόστερ: «Δεν μπορώ να το κρίνω στο 100%. Όταν έρχεσαι σε μία ομάδα... Τα έβλεπα απ' έξω τα ματς έως τώρα. Όταν μπαίνεις μέσα βλέπεις και τις προσωπικότητες, την καθημερινότητα, πως αντιδρούν, την αντίληψη. Θεωρώ ότι έχει ποιότητα το ρόστερ, πρέπει να γίνει ακόμα πιο πολύ ομάδα. Πρέπει να έχει πλάνο. Θέλει καθοδήγηση ο παίκτης, να βοηθήσουμε στη νοοτροπία και να δώσουμε την καθοδήγηση που χρειαζεται για να αποδώσει στο γήπεδο».

Για τα πολλά ματς και την ψυχολογία: «Σε απαιτητικά παιχνίδια πρέπει να κάνουμε rotation. Θα πρέπει να αντιληφθούν οι παίκτες ότι οφείλουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι. Η ψυχολογία αλλάζει με ένα αποτελέσμα. Αν είχαμε νικήσει θα ήταν όλα διαφορετικά. Έχουμε έναν ευρωπαϊκό αγώνα μπροστά, να βάλουμε στόχο μία καλή απόδοση και να κάνουμε μία νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: «Ντρέπεται και η ντροπή με αυτά που συμβαίνουν στην Τούμπα - Χάρισαν κόκκινη στον ΠΑΟΚ και ανακάλυψαν πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Πρέπει επιτέλους οι παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν γίνεται να συνεχιστούν αυτά τα λάθη»

Ουρές στην OPAP Arena για Σαβέφσκι - Η συνάντηση με Μπορμπόκη, Μανωλά και τον μικρό Γιαννάκη

Τουμπά: «Οι λεπτομέρειες δημιούργησαν το πρόβλημα, κάναμε ένα μοιραίο λάθος στο τέλος»

Σκόραρε με φοβερό γυριστό και πανηγύρισε ξανά σαν… γέρος ο Τάισον!

Τα highlights από την ισοπαλία-θρίλερ του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ Novibet

Μαλεζάς: «Μας το έδωσε το ποδόσφαιρο σήμερα»

Με Μαρίν και Γκατσίνοβιτς η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Τα highlights από την ισοπαλία στην Τρίπολη μεταξύ Asteras AKTOR και Λεβαδειακού

Αχρείαστο τράβηγμα Μλαντένοβιτς, πέναλτι για την ΑΕΛ Novibet και ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον Πασά