Όπως αναμενόταν, ο Σταύρος Κοντονής δίνει το «παρών» στο εν εξελίξει (από τις 14:00) διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Στη συνεδρίαση αυτή θα οριστικοποιηθεί το ακριβές πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Το προσχέδιο προβλέπει ότι πέρα από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή (2/10), την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και τα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (23/10), ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (30/10), Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (6/11), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (20/11) και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (4/12).

Επίσης θα αποφασιστεί πότε θα διεξαχθούν οι αναβληθείσες δύο πρώτες αγωνιστικές, με τη Nova να ζητεί να γίνουν στις 27-28 Δεκεμβρίου και 3-4 Ιανουαρίου αντίστοιχα, αλλά τις ομάδες να αντιδρούν.

Στο διαβιβαστικό του προσχεδίου για το πρόγραμμα του πρώτου γύρου η Super League καλούσε τις ομάδες να μην γκρινιάζουν για το πρόγραμμα αναφέροντας πως καταρτίζεται κατόπιν διαβούλευσης με τη Nova και «… η προτεραιότητα και το τελικό δικαίωμα επιλογής αγώνων ανήκει σε αυτή».

Επίσης, στο ΔΣ θα ληφθούν αποφάσεις για το ζήτημα της κεντρικής χορηγίας. Υπενθυμίζεται πως η πρόταση του ΟΠΑΠ είχε απορριφθεί από τη Super League, που είχε κάνει αντιπρόταση, αλλά δεν αναμένεται να γίνει δεκτή από τον οργανισμό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube