Ο Κιθ Λάνγκφορντ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης Κοντός μίλησε για αυτή την προσθήκη και τις επόμενες κινήσεις των «πράσινων».

«Ο Λάνγκφορντ ήταν διακαής πόθος του Πασκουάλ, από πέρσι ήθελε να τον πάρει στην ομάδα και ο Αμερικανός έρχεται απόλυτα συνειδητοποιημένος για το ρόλο του», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με Γιώργο Παπαγιάννη και Οκάρο Γουάιτ, είπε: «Εξαρτάται αρχικά από το αν ο Παπαγιάννης θα μείνει ελεύθερος από το Πόρτλαντ. Αν φύγει, ο Παναθηναϊκός είναι από τους βασικούς προορισμούς του και έχει πολύ καλή σχέση με την ομάδα. Θα τον κοιτάξουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει την προτεραιότητα. Ο Οκάρο Γουάιτ πάντα είναι στα υπόψη κι αν προκύψει ζήτημα επιστροφής στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός θα το εξετάσει».

Τέλος, για το αν υπάρχει ενδεχόμενο παραμονής του Ματ Λοτζέσκι, είπε: «Δεν το αποκλείω, αλλά θα πρέπει να το δούμε από βδομάδα. Η έλευση του Λάνγκφορντ λύνει ένα επιθετικό θέμα που υπήρχε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube