Στην κομβική σημασία που έχει για την κατάταξη του Παναθηναϊκού η αναμέτρηση με τη Μακάμπι αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός, ο οποίος σχολίασε την κόπωση των παικτών μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό λόγω του τρόπου που παίζει η Μακάμπι. Την προηγούμενη εβδομάδα η ΤΣΣΚΑ τα είδε όλα. Το έκανε και με τη Ζενίτ. Δείχνει πως έχει τρομερά αποθέματα ενέργειας, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Αν το πάρει ο Παναθηναϊκός μπορεί ρεαλιστικά να κοιτάζει την τετράδα και αν το χάσει παραμένει στην εξάδα. Είναι σημαντικό ότι έχει ξεχωρίσει από τις ομάδες που κυνηγάνε την 8άδα. Σίγουρα όμως είναι ξεκάθαρο φαβορί η Μακάμπι λόγω του τάιμινγκ που τη βρίσκει εξαιρετικά φορμαρισμένη».

Όσο για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, είπε: «Υπάρχουν παίκτες που έχουν καταπονηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Έχει πέσει το ιατρικό τιμ πάνω τους. Πρέπει κάποια στιγμή να δώσει ανάσες στον Παπαπέτρου, που μένει 35λεπτα στο γήπεδο. Τη Δευτέρα ήταν στο νοσοκομείο και την Τρίτη έπαιξε πάλι 35 λεπτά».

Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη:
?

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»