Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν απαντήσεις (και) στο θέμα του προπονητή για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου: «Δεν την έχω δει, έχω δει μόνο το τρέιλερ. Είναι δυνατό συναισθηματικά. Είναι ξεχωριστό και το κάστινγκ είναι εντυπωσιακό. Γενικά είναι πολύ συναισθηματικό το τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Έχουν πετύχει αρκετά στα πρόσωπα και θα είναι σίγουρα κάτι που ο κόσμος περιμένει με μεγάλη αγωνία για να το δει. Τέλη Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει. Είχα δει και της ΑΕΚ, αφού αλλάζουν την προσέγγιση σε κάποια κομμάτια του αθλητισμού και του πολιτισμού που δεν τα ξέραμε».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Είναι ασαφές το θέμα του προπονητή. Η εβδομάδα που έρχεται θα μας δώσει απαντήσεις και στο θέμα του προπονητή και σε κάποια άλλα θέματα. Για τον προπονητή δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Η δική μου εκτίμηση είναι πως από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο και ρήτρα, αν και δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει, είναι ένα δείγμα. Μικρό, αλλά δείγμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το βλέπω αυτονόητο και δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί την επόμενη σεζόν. Να δει αν θα μείνουν τα ίδια πρόσωπα που θα τρέχουν την προσπάθεια της ομάδας. Χάνει πολύτιμο χρόνο και αυτό δεν θα του το χαρίσιε κανείς. Αν υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες, μπορεί οι ατζέντηδες να το εκμεταλλευτούν».

Ακούστε τι είπε για την στελέχωση του ρόστερ και τις ενδεχόμενες παραμονές

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube