Στην εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με το Περιστέρι, στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Basket League, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα των ημερών που δεν είναι άλλο από την μεταφορά όλου του συλλόγου στην περιοχή του Βοτανικού, όπως προτίθεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Είναι το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο. Όσοι έχουμε μεγαλώσει στη Λεωφόρο, είναι το μοναδικό σενάριο που μπορεί να προχωρήσει αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι πρέπει… χθες να κλείσει το γηπεδικό θέμα και ο Βοτανικός είναι η μοναδική λύση και πρέπει όλοι να στραφούν σε αυτή», ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Κοντού που εξέφρασε την ελπίδα να μην πρόκειται για προεκλογικό τέχνασμα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Σον πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Τότεναμ & Σαλάχ πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Λίβερπουλ! *Όροι και προϋποθέσεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή της εμφάνισης με την Ακρόπολη μετά από απαίτηση Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό

Οργή παλαιμάχων Αμαρουσίου για Ντικούδη: «Χυδαία επίθεση, παραβίαση θεσμικού ρόλου»!

Η είσοδος του Χέιζ-Ντέιβις στο παρκέ πριν από το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό!

Φάντερμπερκ: «Έχουμε καλή χημεία, θέλουμε να παίζουμε δυνατά και ελεύθερα»

Τα highlights από την επιβλητική νίκη-πρόκριση του Ηρακλή κόντρα στη Μύκονο

Zιάγκος: «Δεν μας αρέσει ούτε μας αντιπροσωπεύει η εικόνα που παρουσιάσαμε - Απολογούμαστε σε όσους στηρίζουν την ομάδα»

Λούκιτς: «Πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε στο δεύτερο μέρος, γιατί δεν μου άρεσε»

Παράσταση για έναν ρόλο από τον Ηρακλή, σάρωσε τη Μύκονο Betsson και πέρασε στα ημιτελικά!

Α1 Μπάσκετ Γυναικών: Οριακή νίκη για ΠΑΟΚ, εύκολα ο Πρωτέας

Allwyn Final 8: Οι διαιτητές του προημιτελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό