Στα προβλήματα και την ταλαιπωρία που βίωσε ο Παναθηναϊκός από το ταξίδι του στη Γαλλία για τον αγώνα με την Βιλερμπάν στάθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και υποστήριξε πως η Ευρωλίγκα πρέπει να γίνει πιο ευέλικτη στην εποχή του κορωνοϊού για να συνεχιστεί η διοργάνωση.

«Ήταν σοκαριστικό αυτό που ζήσαμε στη Βαρκελώνη, φορούν μάσκες παντού στην Ισπανία. Στη Ράμπλα και στα γύρω στενά το 90% είναι κλειστά. Μάλιστα, τα περισσότερα νοικιάζονται. Ήταν σοκαριστική η εικόνα της Βαρκελώνης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρουμε πότε θα οριστεί το παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Αυτό θα γίνει από την Ευρωλίγκα. Είναι το μόνο που πήγε ο φιλοξενούμενος. Έχει κάνει λάθος η Ευρωλίγκα, αλλά και η Βιλερμπάν έχει κάνεις διαχείριση. Είπε ότι δεν θα παίξει, αλλά τελικά έβαλε έναν νέο στο ρόστερ της Ευρώπης. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν ταξίδεψε για Γαλλία, με τις ίδιες συνθήκες με τον Παναθηναϊκό. Θεωρητικά έχουν το διαθέσιμο ρόστερ, αλλά ο γιατρός υποστήριξε πως δύο παίκτες έχουν δέκατα. Ήταν λάθος που ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός με αυτή την κατάσταση. Πλήρωσε εισιτήρια, ξενοδοχεία και όλη η αποστολή πήγε στη Γαλλία, που αντιμετωπίζει και εκείνη σοβαρό πρόβλημα. Ελέγχεται η Ευρωλίγκα για πολλές αποφάσεις. Είναι πρωτόγνωρο, αλλά δεν είναι ευέλικτη. Από την κατακραυγή από τις ομάδες προσπαθεί να αλλάξει κάποια από τα δεδομένα, όπως το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε: «Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκόυ, με βάση τη συνθήκη με τον κορωνοϊό, προσπαθεί να ανταπεξέλθει. Την Παρασκευή πήγαν για ένα τεστ και θα κάνει άλλο ένα σήμερα. Έγινε από φόβο το τεστ από το ταξίδι σε Γαλλία και Ισπανία, ώστε να γνωρίζει η αποστολή τι γίνεται».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube