Την αισιοδοξία του για τη διεξαγωγή ενός πολύ ωραίου παιχνιδιού στο αυριανό (6/12) ντέρμπι μεταξύ των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, εξήγησε πως από τη μία καμία ομάδα δεν θα προσπαθήσει να καταστρέψει το παιχνίδι της άλλης και επιπλέον ότι οι «πράσινοι» δεν θα αλλάξουν κάτι στον τρόπο παιχνιδιού τους.

«Θα δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα. Δεν θα υπάρχει σκοπιμότητα, υπό την έννοια του ότι κανένας από τους δύο δεν θα προσπαθήσει να καταστρέψει το παιχνίδι του άλλου. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει αυτό που ξέρει. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να μην τρέξει στο ματς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοντός, ο οποίος υπογράμμισε και το ότι μένουν λιγότερα από χίλια εισιτήρια, προκειμένου να υπάρξει sold out.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις τεράστιες προσπάθειες του «τριφυλλιού», το οποίο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς (καθώς και τον Ολυμπιακό), έτσι ώστε να μην γίνει το παραμικρό που θα θέσει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube