Στο ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό, καλοκαίρι που έρχεται αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι θα πρέπει οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού να ζυγίσουν καλύτερα τα πράγματα για την εφετινή πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα, η οποία ήταν, όπως σχολίασε, χειρότερη από αυτό που θα περίμεναν πολλοί στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Κοντός υποστήριξε ότι θα πρέπει τα αποτελέσματα στη διοργάνωση αυτή να ληφθούν υπόψη και οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι απόρροια αυτών. «Δεν είναι προαπαιτούμενο να ανανεώσουν όλοι τα συμβόλαια τους», σχολίασε και επεσήμανε ότι εάν ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, τότε οι πράσινοι σε 2-3 χρόνια θα μπορούν να χτυπήσουν και συμμετοχή στο Final-4.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι