Για τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κοντός.

Όπως τόνισε, οι άνθρωποι των «πρασίνων» στρέφονται στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για την απόκτηση του βασικού πόιντ γκαρντ, ενώ στη λίστα τους υπάρχουν 4-5 περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Μέσα σ’ αυτές βρίσκονται και τα ονόματα των Τζος Γκρέι και Πιέρ Τζάκσον, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Επίσης, ο Δημήτρης Κοντός ανέφερε ότι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, καθώς η πλευρά του παίκτη δεν δέχθηκε ούτε τη μείωση αποδοχών που προτάθηκε για τη σεζόν που έρχεται, αλλά ούτε και το ρόλο του στην ομάδα.

Μάλιστα, ο 21χρονος γκαρντ αναμένεται να μείνει ελεύθερος προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας Κασελάκης προβάρει τα… πράσινα, αφού απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί από το «τριφύλλι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συλλογική παραίτηση της διοίκησης της ΕΟΚ η μόνη ενδεδειγμένη διέξοδος»

Από το 58-45 στο 64-60: Οι 52 βολές που πυροδότησαν την έρευνα για τους στημένους αγώνες!

Γιαννακόπουλος: «Πήγατε στην Α2 για να καθαρίσει το μπάσκετ, τώρα δεν θα φύγετε; Είναι όλα καλά τώρα;»

Βαγγέλης Λιόλιος: Η πτήση προς την κορυφή του μπάσκετ και οι αναταράξεις

Πετρίδης: «Δικαίωση του Παναθηναϊκού για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια - Σοκ οι καταγγελίες για το σχολικό πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Τα νέα για Φουρνιέ και Μοντέρο, η απόφαση του ΣτΕ για το ΣΕΦ και η τρίτη αίτηση αναστολής»

Όλη η υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ: Το χρονικό των συλλήψεων, οι αποκαλύψεις και τα επόμενα βήματα!

Ασβεστάς: «Απόψε στη ΓΑΔΑ, αύριο στον ανακριτή οι έξι - Νέοι εμπλεκόμενοι και πιθανός αποκλεισμός από το μπάσκετ»!

Νέο ΔΣ στην ΕΟΚ πριν τα μεσάνυχτα μετά το σκάνδαλο στο μπάσκετ

Βρούτσης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Διαφάνεια και ισονομία χωρίς εξαιρέσεις - Η ΕΠΑΘΛΑ διαβίβασε τα στοιχεία»