Στην τεράστια συναισθηματική φόρτιση που απέκτησε το παιχνίδι του Παναθηναϊκό (πέρα από την αγωνιστική του σημασία) στάθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου θα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε εξέδρες και παρκέ του ΟΑΚΑ.

Δήλωσε βέβαιος λοιπόν ότι ο εκλιπών ηγέτης του «τριφυλλιού» θα βρει τον τρόπο να παρακολουθήσει από ψηλά το παιχνίδι και τόνισε πως η ομάδα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσει τις νίκες και -αν είναι εφικτό- να φτάσει στο +10 με την Μπασκόνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»