Οι προσεχείς 1-2 μέρες θα είναι καθοριστικές για το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

«Το θέμα του προπονητή θα ξεκαθαρίσει αύριο ή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη. Αν ο Πρίφτης φύγει από την Ούνιξ και φύγει ο Κάτας, θα είναι μεγάλο φαβορί γιατί συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνει ο Παναθηναϊκός», τόνισε.

Για την απόφαση του Ντίνου Μήτογλου να μετακομίσει στην Αρμάνι Μιλάνο είπε: «Το κενό που αφήνει ο Μήτογλου είναι μεγάλο, αλλά έχανε λίγο τη λογική του να φτάνει σε τέτοια ύψη το ποσό που πρόσφερε για ανανέωση ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα είχε κάνει συζήτηση μαζί του τον Σεπτέμβρη και τον Γενάρη. Ο Μεσίνα έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο να πάρει την απόφαση να πάει στην Αρμάνι».

Τέλος, για τις περιπτώσεις των Νίκου Χουγκάζ και Κώστα Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει δεδομένα τον Χουγκάζ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά πριν κλείσει το θέμα του προπονητή δεν κάνει τέτοιες κινήσεις. Όταν τελειώσει του προπονητή, θα προχωρήσουν πολλά θέματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube