Η εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου ήταν αυτό που ξεχώρισε από την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα χθες για την Basket League.

«Έρχεται η ώρα να εμπιστευτούμε περισσότερο τον Μήτογλου. Ένιωσε την απόρριψη από τον Πιτίνο και την Εθνική, επηρεάστηκε η αυτοπεποίθησή του αλλά έστειλε μήνυμα με την εμφάνισή του χθες και έχω την αίσθηση ότι θα τον δούμε περισσότερο στην συνέχεια», τόνισε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα στάθηκε στην προσαρμογή του Τζίμερ Φρεντέτ στον ρόλο του. «Δείχνει να έχει αποδεχτεί τον ρόλο του. Σίγουρα δεν του αρέσει και θα ήθελε περισσότερες μπάλες, αλλά κάνει αυτό που του ζητά η ομάδα», ανέφερε.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στην Ευρωλίγκα και το ματς της Πέμπτης με την Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. «Η Αρμάνι έχασε εντός έδρας από την Μπρίντιζι κι αυτό είναι κακό για τον Παναθηναϊκό. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και εκεί πρέπει να δείξει την αντίδρασή του», σημείωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Μπουτσούκη

Λαρεντζάκης: «Κρατάμε τη δημιουργία, αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη στα ματς που έρχονται»

Τολιόπουλος: «Όλοι δείξαμε ότι έχουμε μεγάλη θέληση, δεν γίνεται να λείπουμε από το Παγκόσμιο»

Σπανούλης: «Με ένα κακό παράθυρο ήρθε το τέλος του κόσμου - Όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου»

Μίλιτσιτς: «Ευχαριστημένος που παλέψαμε, ελπίζω να μην είναι σοβαρό του Πονίτκα»

Σπανούλης: «Υπάρχει μία καταστροφολογία, αλλά αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα ενώνεται»

Ο «ζεστός» Τολιόπουλος και ο δημιουργικός Καλάθης: Τα highlights από τη φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Πολωνίας

Ορεξάτη Εθνική με τρομερό Τολιόπουλο, πρώτο δείγμα θετικό πριν το κρίσιμο «παράθυρο»!

Σαρωτικός στο πρώτο φιλικό ο ΠΑΟΚ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ παρακολουθεί από κοντά το φιλικό της Εθνικής μας με την Πολωνία