Η ΑΕΚ ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκού τις υποχρεώσεις της στη φετινή Stoiximan Super League, πριν την κρίσιμη αναμέτρησή της με την Άντερλεχτ!
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά τόνισε ότι η Ένωση έδειξε χαρακτήρα παίρνοντας τη νίκη που χρειαζόταν, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει τα «θέλω» του νέου της προπονητή.
«Ήταν απαραίτητο να ξεκινήσουμε με νίκη και το πετύχαμε. Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση λόγω της χρονικής συγκυρίας, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Είμαστε διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι και προσπαθούμε όλοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή. Χρειάζεται χρόνος, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.