Ο Γιώργος Δώνης δεν βιάζεται για την απόκτηση σέντερ φορ και γνωρίζοντας πως για τη συγκεκριμένη θέση θα καλυφθεί η μοναδική θέση ξένου και άνω των 23 ετών που μπορεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Έστω κι αν με το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν θα διατεθούν πάνω από 400-500 χιλ. ευρώ για την απόκτηση επιθετικού.

Στη λίστα του προπονητή του «τριφυλλιού» βρίσκονται τόσο ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, όσο και ο Τόμας Πέκχαρτ, με τον πρώτο να είναι σαφώς ψηλότερα από τον δεύτερο. Όμως ούτε ο Βούλγαρος της Τζένοα, ούτε ο Τσέχος της Χάποελ Μπερ Σεβά καλύπτουν απόλυτα τα θέλω των «πράσινων» που ψάχνουν κάτι καλύτερο. Ήδη εξετάζονται κάποιες τέτοιες περιπτώσεις και γίνονται επαφές.

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Αργύρη Καμπετσή, που είναι ανεξάρτητη από αυτή του ξένου φορ. Παρότι υπάρχει διαφορά με τη Ντόρτμουντ και με τον 19χρονο επιθετικό, εκφράζεται η αισιοδοξία πως τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα αποκτηθεί ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube