Ισπανία καλεί ξανά τον Γιάννη Μπουρούση!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «laopiniondemalaga.es», η Ουνικάχα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ψηλού, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό του τραυματία Γκιόργκι Σερμαντίνι, με τον αρχηγό της Εθνικής να είναι ψηλά στη λίστα της.

Ωστόσο, ο διεθνής σέντερ έχει ακόμη υποχρεώσεις με τους Λάιονς στο πρωτάθλημα της Κίνας, οπότε ο Ζοάν Πλάθα και οι συνεργάτες του είναι αναγκασμένοι να περιμένουν ακόμη, για τουλάχιστον έναν μήνα.

Από ‘κει και πέρα, επόμενος στόχος για την Ουνικάχα είναι ο Τζάροντ Τζόουνς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος με τη φανέλα της Πινάρ Καρσίγιακα. Ο 27χρονος Αμερικανός έχει κατά μέσο όρο 19,3 πόντους και 6,5 ριμπάουντ στο Basketball Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα Τουρκίας έχει αντίστοιχα 17,6 πόντους και 6,4 ριμπάουντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube