Πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Ζακ Όγκαστ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportando.com».

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι Πειραιώτες εξετάζουν πολύ ζωηρά την περίπτωση του 23χρονου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να πάρει ελληνικό διαβατήριο.

Ο απόφοιτος του «Νοτρ Νταμ» δεν έγινε ντραφτ φέτος από κάποια ομάδα του NBA, ενώ συμμετείχε στο Summer League με τους Λέικερς, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο. Έκτοτε, μετακόμισε στην Τουρκία και την Ουσάκ Σπορτίφ, όπου… διαπρέπει, μετρώντας 10,6 πόντους και 7,7 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Πάντως, εάν οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ζακ Όγκαστ γνωρίζουν αρκετά καλά τα… κατατόπια της Ουσάκ, καθώς από τη συγκεκριμένη ομάδα απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι τον Κεμ Μπιρτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube