Στο πρόσωπο του Ντιέγκο Κόστα βλέπει ο Ζοσέ Μουρίνιο ως τον καταλληλότερο για την γραμμή κρούσης της Τσέλσι.

Ο «Special One» σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror θα… πιέσει την διοίκηση της Τσέλσι, ώστε να καταθέσει επίσημη πρόταση τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ντιέγκο Κόστα.

Όμως για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές θα πρέπει οι «μπλε» να καταβάλουν την ρήτρα του ποδοσφαιριστή η οποία είναι στα 38 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι οι διοίκηση των «Ροχιμπλάνκος» είχε απορρίψει πρόταση της Λίβερπουλ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, η οποία άγγιζε τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Σίτι «θωρακίζει» τον Πεπ: Καμία ερώτηση για το μέλλον του - Φουντώνουν τα σενάρια με τον… μυστικό λογαριασμό στο X!

Έσκασε η «βόμβα»: Αποβλήθηκε από τον τελικό των playoffs της Championship η Σαουθάμπτον λόγω… κατασκοπείας!

«Ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν»: Η Λίβερπουλ παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση

Οριστικό: Με Μαρέσκα στη νέα εποχή η Μάντσεστερ Σίτι!

«Σας περιμένω στην Πάλας και τη Βουδαπέστη»: Το μήνυμα Αρτέτα με τρεμάμενη φωνή

Ο Ουέμπ είπε στους ανθρώπους της Νότιγχαμ Φόρεστ πως δεν έπρεπε να μετρήσει τα γκολ του Κούνια!

Το 18ο γκολ από κόρνερ έφερε την Άρσεναλ ένα βήμα πριν τον τίτλο!

Τέλος εποχής: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποχωρεί από τη Σίτι μετά από 10 χρόνια και 20 τρόπαια!

Ο Καζεμίρο αποχαιρετά τη Γιουνάιτεντ και συγκινεί: «Εγώ φεύγω, η ιστορία της φανέλας συνεχίζεται…»

Άγριος καυγάς συμπαικτών στη Νιούκαστλ, κρατούσαν τον Γκιμαράες να μην επιτεθεί στον Γουίλοκ!