Στο πρόσωπο του Ντιέγκο Κόστα βλέπει ο Ζοσέ Μουρίνιο ως τον καταλληλότερο για την γραμμή κρούσης της Τσέλσι.

Ο «Special One» σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror θα… πιέσει την διοίκηση της Τσέλσι, ώστε να καταθέσει επίσημη πρόταση τον ερχόμενο Ιανουάριο στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ντιέγκο Κόστα.

Όμως για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές θα πρέπει οι «μπλε» να καταβάλουν την ρήτρα του ποδοσφαιριστή η οποία είναι στα 38 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι οι διοίκηση των «Ροχιμπλάνκος» είχε απορρίψει πρόταση της Λίβερπουλ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, η οποία άγγιζε τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Άλισον για ακόμη μία σεζόν

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!